Platnost příspěvku skončila 20. 4. 2021!
info-image
Webináře pro začínající výzkumné pracovníky.

Wiley připravil čtyři bezplatné webináře navržené speciálně pro začínající výzkumné pracovníky, které jim pomohou zvýšit šance na publikování článku v akademickém časopise.

Účastníci se dovědí více o procesu publikování, dostanou tipy, jak najít správný časopis pro jejich výzkum a jak nejlépe propagovat své články, jakmile budou publikovány. Mezi probíraná témata bude patřit také proces peer-review nebo publikování v angličtině jakožto nerodilého mluvčího.

Délka webinářů - 1 hodina.

Schedule of Upcoming Webinars:


13 April: Tips for Chemistry Journals

10am BST / 11am CEST
» Register here

16 April: Tips for Engineering & Physics Journals
2pm BST / 3pm CEST
» Register here

20 April: Tips for Business and Finance Journals
10am BST / 11am CEST
» Register here

14 April: Tips for Life Sciences Journals
10am BST / 11am CEST
» Register here